Vrouw/Man & Coach

Volwassenen ondersteun ik vooral bij het (opnieuw) vinden van persoonlijke ontwikkeling, balans, geluk en koers in het dagelijks leven. En ook het vinden van talenten, passie en levensenergie staan op de agenda. Zowel vrouwen als mannen willen uitgedaagd worden en zoeken soms een sparringpartner bij het vinden van hun motivatie en koers in het leven.

Soms worstelen volwassenen met klemmende dilemma’s, privé of op het werk. Ook voor hen kan het dagelijks leven voelen als een topsport, met ups en downs.

Veel volwassenen zijn langdurig in onbalans waardoor ze vastlopen in het dagelijks leven, in hun relatie met hun kinderen, in hun relatie naar de ander, in hun moeten en willen. Hierdoor functioneren zij op grote afstand van hun innerlijke verlangen en van hun innerlijke vrijheid.

Ik ondersteun en begeleid volwassenen bij het inzichtelijk maken van hun talenten, passie, gevoelsbewegingen, hun denken en overtuigingen, hun strategieën. We kijken samen naar de behoeften, verlangens en een eigen weg tot persoonlijke ontwikkeling.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken?