Stress & Burn-out overwinnen

PMA haalt de veroorzakers van stress en burn-out weg

Voelt jouw dagelijks leven als topsport en heb je er steeds minder energie voor? Ervaar je steeds minder vreugde in je leven en bouwt de spanning en vermoeidheid zich op? Gaat het omgaan met je partner, familie, kinderen of collega’s steeds moeizamer?

Dan wil je waarschijnlijk uit deze negatieve spiraal komen. Je wilt je weer energiek voelen met een positieve kijk op het leven. Je wilt je weer goed kunnen verhouden tot andere mensen, vooral je dierbaren. En bovenal, je wilt je weer in regie voelen over je leven en geluk.

Maar hoe doe je dat?

Met PMA coaching help ik jou de veroorzakers van je stress en burn-out weg te nemen, voor altijd. Het is een unieke leerroute die aflegt. De meeste mensen hebben nooit geleerd om goed om te gaan met belastende gevoelens of verlies van regie in het leven. Dat soort onderwijs is geen standaard aanbod geweest in ons jeugdige of volwassen leven. Maar goed nieuws, het is altijd te leren, ook op oudere leeftijd. Je hoeft er geen hoger onderwijs voor gevolgd te hebben. Praktisch kunnen nadenken en goed luisteren naar je gevoel en lijf is voldoende. Ik leer je om inzicht te krijgen in wat jou uit balans brengt en in balans houdt. Ik leer je ook om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen. Kortom, ik leer je om weer regie te nemen over een gelukkig leven, op de manier zoals jij dat wilt.

Belangstelling?

Kom langs of bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken?