Ervaringen met Pépé Coaching

pasfoto Pepe 2021
null

Christa

“Pépé heeft mij PMA laten ervaren. Met deze methode heb ik de oorzaken van mijn verdriet en spanning ontdekt. Die bleken toch iets anders te zijn dan ik verwachtte. Door deze oorzaken te ontmaskeren zijn ze ook meteen weggenomen. PMA is geen ingewikkeld coaching proces, iedereen kan het en ik beveel het ook iedereen aan die last heeft van spanning, onrust, vermoeidheid, eenzaamheid of belemmerende overtuigingen.”

null

Ilja

“Ik heb Pépé in eerste instantie leren kennen als kindercoach voor mijn zoon die op dat moment totaal niet lekker in zijn vel zat. Mijn zoon had een mooie klik met Pépé en was ook altijd blij wanneer hij haar zag. Al snel merkten wij dat het beter met onze zoon ging. En de gesprekken die wij met Pépé hadden gaven ons inzicht in wat onze zoon nodig had en waar uitdagingen liggen. Uiteindelijk konden wij hier zelf verder mee gaan.”

Moeder van zoon (6 jaar)

“Ik heb hierna zelf ook een aantal gesprekken met Pépé gevoerd over mijn eigen proces. Ook deze gesprekken heb ik als super fijn ervaren. Door in gesprek te gaan en systemen bloot te leggen ging er een wereld voor mij open! Een wereld zoals het altijd was, maar ook een nieuwe wereld zoals ik het zou willen hebben. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld bij Pépé. Pépé bezit een enorme hoeveelheid rust, inlevingsvermogen en kennis! ”

null

Sander

In de periode dat mijn huwelijk met mijn vrouw in een stevig dal zat, ben ik bij Pépé “Repairing Balance” coaching gaan volgen. DIt hele traject heeft mij veel moois gebracht: inzicht in mijn huwelijk, inzicht in mijzelf en het allerbelangrijkste: inzicht in mijn systemen. Pépé en ik hebben een prachtig traject bewandeld waardoor ik heb leren inzien dat veel van mijn gedrag voortkomt uit wat ik in het verleden heb meegemaakt. Die (h)erkenning biedt mij nu zoveel moois: ik ben meer in balans en en heb veel meer eigen waarde. Uiteindelijk hebben mijn vrouw en ik samen een slotgesprek gehad met Pépé en haar man die ook coach is. In dat gesprek viel alles op zijn plaats: scheiden was voor ons een goede stap naar een andere mooie toekomst. Inmiddels zijn we bijna een jaar gescheiden en hebben we een veel beter contact dan in de laatste jaren van ons huwelijk. Goed voor ons en goed voor onze kinderen! Pépé heeft mij leren inzien dat scheiden geen schande is en zelfs heel mooi kan zijn. De term die zij daarvoor hanteert, ondersteun ik van harte: geen vechtscheiding, geen echtscheiding, maar een hechtscheiding!

null

Noor

Dankzij de inzichten, ondersteuning en begeleiding van Pépé bij het Repairing Balance traject ervaar ik nu geluk, rust en harmonie in mijn leven. Dank.

null

Ingrid

“Warm, krachtig, liefdevol en professioneel – een aantal woorden die Pépé typeren voor mij. Ze is iemand die je snel op je gemak stelt en je in alle rust en ruimte je verhaal laat doen, zonder oordeel en met alle respect naar jou als persoon. Daarbij heeft ze de mooie en dierbare gave mensen snel te kunnen ‘lezen’. Ze geeft je veiligheid en neemt je aan de hand, maar ze triggert je ook, daar waar het nodig is. Een coachingssessie van Pépé is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kunt geven. Gun jezelf dat en je zult groeien…”

null

Johan

“Anderhalf jaar geleden heeft mijn echtgenote op 55-jarige leeftijd zelfdoding gepleegd. Ze leed aan chronische depressiviteit en een angstsyndroom. Haar (wijze van) overlijden ontwrichtte mij en ik was totaal uit balans. Pépé heeft mij meerdere malen als coach bijgestaan in mijn rouwproces en in mijn proces om mijn nieuwe leven koers te geven. Ze heeft mij op doeltreffende wijze geholpen om weer balans te vinden in mijn gevoelens en emoties. Ik kwam weer in verbinding met mijn ware zelf. Pépé heeft mij doen inzien en invoelen dat zelfs de meest tragische gebeurtenissen in je leven van waarde kunnen zijn voor jezelf en je omgeving. Dat geeft kracht. Ik waardeer Pépé om haar kennis, vaardigheden en zeer hoge betrokkenheid. Eindelijk iemand die echt kan luisteren. Ze is niet mijn redder geweest maar ze heeft mij geleerd mezelf te redden. Ik zie mijn toekomst weer helemaal zitten.”

null

Carine

“Coaching met Pépé is voor mij altijd weer een feest, of het nu gaat om coaching, intervisie of samenwerking! Ik ervaar Pépé als een enthousiast en veelzijdig coach die over vele tools  beschikt waarmee ze mij uitnodigt om d.m.v. creativiteit, visualisatie, meditatie, voelen, spelen, bewegen etc. in mezelf naar binnen te gaan. Met haar zuivere intuïtie voelt ze haarfijn aan wat er speelt. Door haar liefdevolle, natuurlijke manier van begeleiden, voel ik me bij haar gezien en gehoord – ik doe ertoe – en dat stelt mij gerust en geeft vertrouwen: ik voel me veilig. Bemoedigend begeleidt ze me naar mijn eigen weten, geeft me – met warme betrokkenheid en humor – ruimte, stilte en inzichten waarmee ik bij mijn eigen antwoorden kan komen. Ik ervaar onze sessies als bijzonder, verrijkend en inspirerend. Als ik Pépé in losse woorden zou omschrijven, zeg ik: enthousiast, veelzijdig, zuiver, intuïtief, liefdevol, natuurlijk, betrokken, humoristisch, positief, open.”

null

Yessica

“Ik heb van Pépé een paar schitterende sessies mogen ontvangen, onder andere familie-opstellingen en paarden-coaching. Ik heb me volledig gezien en gehoord gevoeld en alles wat we gedaan hebben werkt door op diepere lagen van mijn systeem. Ik kan niet anders zeggen dat ik het contact met Pépé als heel helend ervaar en ben ontzettend blij deze wijze vrouw in mijn leven tegengekomen te zijn”

null

Maaike

“Pépé is een zeer inlevend persoon die haarfijn aanvoelt wat haar cliënt nodig heeft. Ze stelt je heel erg op je gemak, is warm, sterk, liefdevol, humoristisch en kritisch. Je wordt uitgedaagd zelf over dingen na te denken, lokt je uit de tent, maar je komt dan ook echt tot de kern in jezelf en ze haalt het beste in je naar boven. Op momenten dat het even vast loopt, vindt zij weer een andere manier van benaderen, waardoor eruit komt wat er uit moet komen. Ik ben bijzonder gelukkig dat zij op mijn pad is gekomen en dat ze me zo goed helpt weer terug in balans te komen en me weer in mijn kracht te zetten. Ze hanteert verschillende tools die je helpen om uit onnatuurlijke houdingen en aangeleerde patronen te komen, die goed en makkelijk zijn toe te passen in je dagelijks leven. Ook heeft ze mijn dochter bijzonder goed geholpen met haar slaapproblemen. Na een paar liefdevolle en geruststellende gesprekjes was ze weer op de rit. Ik draag haar een warm hart toe, ben haar heel dankbaar en wens iedereen een (kinder)coach zoals zij toe. Tot slot wens ik Pépé heel veel succes met haar praktijk en een leven vol liefde en geluk toe.”