Ik ben een coach voor vrouwen

Ik ben Pepe Sikking, sinds 2017 gediplomeerd coach. Ook ben ik moeder van twee volwassen dochters en grootmoeder van twee kleinzoons. Ik heb jarenlang in de zorgsector gewerkt, van secretaresse tot leidinggevende over 150 medewerkers. Ik richt mij als coach graag op vrouwen omdat ik me goed kan herkennen en verplaatsen in hun leefomstandigheden en gevoelens. Ben jij een vrouw die zich uit balans voelt, hulp nodig heeft of meer wilt halen uit persoonlijke ontwikkeling? Dan ben ik de juiste coach voor jou. In mijn werk als coach staan de woorden ‘veiligheid, verbinding, vertrouwen en zelfontplooiing’ centraal. Met deze basis creëren we samen de sfeer om open naar onszelf en naar de omgeving te kijken. Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige. Ook ik heb mijn eigen ‘muren’ moeten afbreken en ben op zoek gegaan naar mijn ware verlangens. Er waren zelfs een ski- en verkeersongeluk voor nodig om me te doen beseffen dat het anders moest. Dat is me gelukt, dankzij coaching vanuit PMA en Repairing Balance. Ik gun iedereen een dergelijke groei en verbetering van kwaliteit van leven. Kortom, er zit niet alleen een ervaren coach naast je, ook een vrouw die de ‘klappen’ van het echte leven kent.

De eerlijkheid en onbevangenheid van kinderen hebben mij altijd verwonderd. Met veel enthousiasme heb ik daarom de opleiding tot kindercoach gevolgd. Omdat ouders onlosmakelijk zijn verbonden aan de vraagstukken die ik bij kindercoaching tegenkwam, wilde ik mij graag hierin verder ontwikkelen. Met behulp van intuïtieve coaching kan ik ook ouders en andere volwassenen begeleiden. Intuïtieve coaching gaat uit van voelen en innerlijk verlangen, daarom is dit een mooie methode om naar jezelf te kijken en te luisteren naar je verlangens.

Recente aanvullende opleidingen waren RB (Repairing Balance) en PMA (Progressive Mental Alignment). Dit is een zeer waardevolle toevoeging binnen mijn coaching praktijk, omdat hiermee de stap wordt gemaakt naar zelfcoaching. Repairing Balance helpt je om je eigen gevoelsbewegingen en je eigen overtuigingen, gedachten en strategieën inzichtelijk te maken, zodanig dat je optimale regie krijgt over je leven, je innerlijke vrijheid en je veerkracht herontdekt. PMA is een wereldwijde opleiding die zich richt op het bestrijden van de oorzaak van (vaak onbegrepen) klachten, niet de symptomen. PMA richt zich op de werking van het brein en het herstellend vermogen van de mens. Ook jij kunt dit. Je hoeft er niet voor geleerd te hebben. Pak die PMA-kans!

Mijn visie

Voor velen is het dagelijks leven zo zwaar als topsport. Daarom verdien ook jij een coach, bij jouw zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling, balans en koers in je leven? We willen ons tenslotte allemaal goed ontwikkelen en positief in het leven staan! Mijn motto als coach luidt; “voel het beste in jezelf, durf te leven en geniet”. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met PMA coaching laat ik jou de betere versie van jezelf weer hervinden, zonder risico op terugval. PMA haalt oorzaken weg en is geen symptoombestrijding zoals bij veel andere coaching methodes. Mijn visie, mijn wetenschap is dat ook jij dit kunt mits je maar gemotiveerd bent om je klachten aan te pakken. Stel je er voor open!

Mijn opleidingen

Diverse opleidingen en de rode draad in mijn leven hebben mij gemaakt tot een kundige, mensgerichte en enthousiaste coach. Ook voor humor en gezelligheid is plaats.

Ik heb achtereenvolgens de volgende opleidingen gedaan:

 • PMA (Progressive Mental Alignment)
 • RB (Repairing Balance)
 • Kindercoach opleiding (Sonnevelt)
 • Leerweg familie-opstellingen en rituelen (Wonder boven Wonder)
 • Intuïtief Coach opleiding (IMC mensontwikkeling)
 • Humanitas basistraining Maatje
 • Humanitas training omgaan met geweld
 • Trainingen i.v.m. werken met mensen met een beperking
 • Creatieve handenarbeid met kinderen en volwassenen
 • Muziek en beweging als ontwikkelingsinstrument voor kinderen
 • Quantum change; de vorm training

Ik zet altijd verschillende methodieken in die het beste passen bij mijn cliënt en bij de omstandigheden.